Recomandările Osea Interiors pentru alegerea canapelei

Pentru fiecare casă, canapeaua din zona de living reprezintă o piesă importantă de mobilier deoarece este locul ȋn care ne relaxăm seară de seară, dar este și locul unde ne invităm oaspeţii să se așeze.

De cele mai multe ori, alegerea acesei piese, este una complexă ȋntrucât ea dă tonul stilului ales pentru amenajarea interioară și trebuie să atragă atenţia ȋntr-un mod cât mai plăcut.

Osea Interiors vă prezintă o selecţie de canapele realizate de designeri renumiţi ȋn industria mobilierului.

 

Recomandările Osea Interiors pentru alegerea canapelei  1

 

Canapea Bend, B&B Italia, designer Patricia Urquiola

Bend-Sofa este o canapea modulară cu o mare personalitate. Pare că a fost modelată de mâna unui artist, dar provine de fapt din studiul modelelor 3D și din cercetarea digitală. Forma sa neregulată îmbunătățește confortul iar cusăturile contrastante definesc atât designul, cât și mișcarea.

 

Numele Bend-Sofa exprimă în mod eficient ideea de mișcare obținută prin alternarea solidelor și golurilor, subliniată de cusăturile contrastante care dau naștere unui design suplimentar pe suprafața sa neregulată și sinuoasă. Modulele ondulate, asamblate pornind de la elemente de scaun, pouf și colț, dezvoltă un număr mare de configurații, de la versiuni liniare în dimensiuni compacte, până la compoziții mari, precum și soluții originale și alternative care ies în afara canoanelor tradiționale.

 

Recomandările Osea Interiors pentru alegerea canapelei  2

 

Canapea Lucrezia, Maxalto, designer Antonio Citterio

Lucrezia, una dintre cele mai iubite canapele din colecția Maxalto, vine acum într-o nouă versiune - Lucrezia Soft, definită prin șezutul generos și formele rotunjite. Numeroasele elemente care alcătuiesc seria de canapele liniare și modulare, sunt disponibile în două adâncimi și dimensiuni multiple. Lucrezia oferă două opțiuni în ceea ce privește pernele de spătar: o versiune mai compactă cu suport lombar, pentru un aranjament de șezut mai restrâns și formal; și o versiune mai moale cu perne din puf de gâscă, pentru un aspect mai confortabil și relaxant. Tapițeria, din țesătură sau piele, este îmbogățită de detalii rafinate „haute couture”: profile din piele sintetică pentru versiunile de țesături și cusături rafinate de „profil” pentru cele din piele. Versiunea Lucrezia Soft cu perne simple pentru șerzut poate fi, de asemenea, realizată pe dimensiunea dorită. Toate elementele pot fi personalizate în ceea ce privește lățimea și adâncimea, păstrând în același timp calitățile formale și cele legate de confort ale produsului.

 

Recomandările Osea Interiors pentru alegerea canapelei  3

 

Canapea Marteen, Molteni, designer Vincent Van Duysen

Posibilitățile infinite ale canapelei Marteen se dezvăluie în crearea unor compoziții versatile - de la soluția clasică de colț până la cele mai moderne soluții insulare - datorită combinației dintre diferitele elemente de șezut și unități de depozitare.

Elementul de cotieră definește designul și dă ritm structurii, acționând ca punct de sprijin, cu compartimente ascunse pentru depozitarea obiectelor. Partea superioară, din lemn de eucalipt sau stejar, contrastează cu partea inferioară lacuita mat.

In permanentă căutare de noi experiențe, materiale de calitate superioară, texturi vibrante și forme impresionante, încercăm de fiecare dată să creăm îmbinări distincte de confort, funcționalitate și personalitate.

Echipa Osea este mereu pregătită să creeze împreuna cu clienții povestea spațiului lor, oferind consiliere specializată atât pentru alegerea materialelor ideale cât și consiliere în amenajarea interioară.

 

Echipa noastră vă stă la dispoziție atât online pe www.oseainteriors.com, prin e-mail la office@oseainteriors.com  sau telefonic la numarul 0744 130 255, cât și fizic în showroom-ul nostru din București si Cluj-Napoca