About Us

 

Oséa Interiors porneste din pasiunea pentru design-ul de calitate, formând un spațiu orientat spre a satisface nevoia unei experiențe superioare, atât materială cât și conceptuală.

Folosind piese de mobilier rafinate și opere de artă contemporană, țintim spre a crea un spațiu care îmbină utilul cu frumosul, piesele de mobilier cu arta, oferind clienților noștri o imagine completă și complexă a unui ambient  contemporan.

 
În permanentă căutare de noi experiențe, materiale de calitate superioară, texturi vibrante și forme impresionante, încercăm de fiecare dată să creăm îmbinări distincte de confort, funcționalitate și personalitate.
 
 

Echipa Osea este mereu pregatita sa creeze impreuna cu clientii povestea spatiului  lor oferind consiliere specializta atat pentru alegerea materialelor ideale pentru ambientul dorit cat si consiliere in amenajarea interioara daca aceasta este necesara.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor echipa noastra va sta la dispozitie atat online, prin e-mail sau telefonic cat si fizic in showroom-urile noastre din Cluj-Napoca și București.