About Us

 

Oséa Interiors porneste din pasiunea pentru design-ul de calitate, formând un spațiu orientat spre a satisface nevoia unei experiențe superioare, atât materială cât și conceptuală.

Folosind piese de mobilier rafinate și opere de artă contemporană, țintim spre a crea un spațiu care îmbină utilul cu frumosul, piesele de mobilier cu arta, oferind clienților noștri o imagine completă și complexă a unui ambient  contemporan.

 
În permanentă căutare de noi experiențe, materiale de calitate superioară, texturi vibrante și forme impresionante, încercăm de fiecare dată să creăm îmbinări distincte de confort, funcționalitate și personalitate.
 
 

Echipa Osea este mereu pregatita sa creeze impreuna cu clientii povestea spatiului  lor oferind consiliere specializta atat pentru alegerea materialelor ideale pentru ambientul dorit cat si consiliere in amenajarea interioara daca aceasta este necesara.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor echipa noastra va sta la dispozitie atat online, prin e-mail sau telefonic cat si fizic in showroom-ul nostru din Cluj-Napoca.

 
 

In vederea consolidarii pozitiei pe piata si a atingerii obiectivelor de dezvoltare propuse, incepand cu trim. I 2024, societatea OSEA INTERIORS SRL va fuziona cu societatea IDC INOVA SRL, noua firma urmand sa poarte numele de OSEA INTERIORS DESIGN SRL.

Noua societate va avea un domeniu extins de activitate care va contine si productia de mobilier pe langa activitatile de comert al mobilei si articolelor de iluminat si activitati de design.

Proiectul de fuziune poate fi consultat aici.