Manufacturer
Baxter

Cairo Small Tables

Designer
Paola Navone
In stock
€708.05 (incl VAT)

Aceasta este povestea emoției care a făcut în Italia, ca designul să fie capabil să trezească echilibrul ingredientelor care, ca într-o rețetă perfectă, fac din experiența de a observa un obiect, de a-l atinge, de a te cufunda, o atmosfera unică. Este istoria mobilierului, care ca o extensie a pielii noastre, devine piele, transformându-se în îmbrăcăminte specială care vorbește despre semnele timpului și trasează liniile viitorului.

Este o poveste sută la sută italiană, proiectată pe o scenă internațională, care pleacă de la interpretarea gustului englezesc și evoluează, prin arta de a lucra pielea, modelând-o la cel mai înalt nivel, în producția de colecții unice.

Aceasta este povestea Baxter.

Cairo Small Tables is available to buy in increments of 1
Ask for a quote
Details

Masuta de cafea Cairo Baxter a fost creată pentru a amenaja cu stil și discreție spațiile interioare.

Paola Navone în această piesă ne prezintă originalitate, eleganță și, ca întotdeauna, multă atenție la detalii.

Masuta de cafea Cairo Baxter face parte dintr-o colecție de măsuțe de cafea cu un design original și modern. Aceste piese sunt realizate prin intermediul unui proces complet realizat manual, finisajul suprafeței din alamă este ciocănit manual, creând o fațetă multiplă. Putem spune că fiecare măsuță de cafea din colecția Cairo este o piesă absolut inimitabilă.

Farmecul său este dat de liniile agile și simple, de formele sale complete și de strălucire. Prezența sa poate face orice spațiu să devină exclusiv.

 

Informații Tehnice

Cadru din alamă luctat manual. Partea inferioară din lemn (numai pentru masă).

More Information
SKUCairo Small Tables
DesignerPaola Navone
ManufacturerBaxter

Link Produs / Product Link

https://www.baxter.it/en/product/cairo

 

Dimensiuni / Prețul afișat este pentru configurația din prima schiță de produs / Prețul  variază in funcție de categoria de textil sau piele                                  

Dimensions / The price shown is available for the configuration in the first product sheet / The price varies depending on the fabric or leather category               

 

 

Link Dimensiuni / Dimensions Link

https://www.dropbox.com/s/soqbkl382uvi9oo/Cairo.pdf?dl=0